Partners

Arrangör

Samtliga lopps arrangeras av Hisingens Cykelklubb (HCK), en ideell idrottsförening med bas på Hisingen i Göteborg.

Hisingens Cykelklubb
Bor du i Göteborgsregionen och framför allt gillar att motionscykla, då är HCK – Sveriges trevligaste cykelklubb – klubben för dig!

Partners

Utan våra partners hade inte loppet varit möjligt. Från sportdryck till startområde, våra partners ser till att ni kan njuta av en dag i sadeln.

Trek Store Göteborg
Göteborgs bästa cykelaffär, med inriktning på racercyklar, mountainbikes & hybrider. Alltid ett hjärtligt välkomnande i butiken och proffsig service i verkstaden.
Aktivitus
Idag arbetar Aktivitus med träningsoptimering för motions- och tävlingsidrottare men även med omfattande friskvårdsprojekt på företag över hela landet och är ledande på fysiologiska tester i Sverige.
Pure Sport Nutrition
Pure Sport Nutrition vill inspirera alla vardags- och elitidrottare att äta rätt mat och kosttillskott vid rätt tidpunkt. De har produkter som är designade för att passa före, under och efter träning/tävling.
Semcon
Semcon hjälper sina kunder med nya perspektiv på deras verksamhet, oavsett om det handlar om att uppdatera en befintlig produkt eller tjänst, utveckla ny teknik eller förutse framtida behov.
VW Göteborg
Välkommen in till VW Göteborg för hjälp att hitta rätt Volkswagen för dig! Med nya och begagnade bilar och leasning, VW Göteborg hjälper dig hitta din nya drömbil.

Leverantörer

Utöver våra partners, köper vi produkter och tjänster från utvalda leverantörer för att kunna erbjuda Sveriges trevligaste cykellopp.

Tempo Kareby och Tempo Diseröd
Mataffären som gör det enklare och trevligare att leva där du bor.
Vasaboden
Vasaboden har levererat idrottspriser och profilprodukter sedan 1982.
Magnusson & Freij
Sedan 60-talet har Magnusson & Freij försett Sverige med det mesta.